Forumnyheter:

Vårt senaste flugmönster: Zonker, steg för steg av Jonas 'Strömmen' Hällgren

Huvudmeny

Julematen.

Startat av Betis, december 14, 2008, 20:35:45

Föregående ämne - Nästa ämne

0 Medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

MADMOOSE

Kör upp den till 45 grader med rökflis. Sen slår jag in den i folie tills den har gått klart. Äppeljuice i folieform under. Sen om den gör nån nytta det vet i f..😉

Betis

Citat från: MADMOOSE skrivet december 22, 2022, 20:50:55Kör upp den till 45 grader med rökflis. Sen slår jag in den i folie tills den har gått klart. Äppeljuice i folieform under. Sen om den gör nån nytta det vet i f..😉
För sent nu, nästan klar. 66 grader. Men ser sanslöst fin ut.
Ska slå in den folie när den ska kallna. Å så griljering imorgon.
Varit i webern sedan innan 17....
I am the real one.
No fucking Spanish substitut.

Betis

Citat från: Betis skrivet december 22, 2022, 21:21:28För sent nu, nästan klar. 66 grader. Men ser sanslöst fin ut.
Ska slå in den folie när den ska kallna. Å så griljering imorgon.
Varit i webern sedan innan 17....
Fick köra färdigt i ugnen. Den såg väldigt sympatisk ut. 8)
Nästa år ska jag köra galne älgens koncept fullt ut.
Då får det bli huvudskinkan.
I am the real one.
No fucking Spanish substitut.

MADMOOSE

Citat från: Betis skrivet december 22, 2022, 23:37:16Fick köra färdigt i ugnen. Den såg väldigt sympatisk ut. 8)
Nästa år ska jag köra galne älgens koncept fullt ut.
Då får det bli huvudskinkan.

Gör för allt världen inte det. Helt på sen 10:00. Bara uppe i 67 grader 10 timmar senare. 😬😬

MADMOOSE

Citat från: MADMOOSE skrivet december 23, 2022, 20:21:17Gör för allt världen inte det. Helt på sen 10:00. Bara uppe i 67 grader 10 timmar senare. 😬😬

Å nu sjönk den fan till 66. Midvinternattens köld är hård...endast grillaren är vaken....

Betis

Citat från: MADMOOSE skrivet december 23, 2022, 20:33:11Å nu sjönk den fan till 66. Midvinternattens köld är hård...endast grillaren är vaken....
Trösta dig med att det blir väldigt mört, saftigt å fint om det tar lång tid...
I am the real one.
No fucking Spanish substitut.

MADMOOSE

12 timmar senare.... Men nu så!!

Balswinger

Skippade julskinkan i år.
Gjorde fläsksida i stället.
Nu är den klar (och uppäten).
Sippar fridfullt på ett glas bordeaux när resten av ´familjen gått och lagt sig,  8)

Betis

Nu är julmaten i stort helt slut.
Möjligtvis 10 sillbitar kvar å 5cm skinka.
Å en skål kantarellstuvning jag ska göra om till svamppasta.
I am the real one.
No fucking Spanish substitut.