För oss med fiskelust > Kalenderhändelser

Gratis fiske i Forshagaforsen 27 mars!

(1/1)

Henka:
Gratis fiske i Forshagaforsen 27 mars!
Inför säsongen 2013 har Forshagaforsens FVOF samverkan med Sportfiskarna, Sveriges Sportfiske och fiskvårdsförbund, när det gäller försäljning av fiske och service vid Forshagaforsen. Sportfiskarna driver även campingen vid Forshagaforsen och vi hoppas på ett bra fiskeår och hälsar såväl gamla som nya besökare välkomna.

En nyhet för året är att det kommer säljas årskort med nya bestämmelser som kommer underlätta bokning och fiske. Barn kommer också få meta fritt i vikarna i anslutning till fiskecampen under sommarperioden.

Sportfiskarna och Forshagaforsen inbjuder till öppet hus och gratis fiske 27 mars.
Bokningen för Forshagaforsens sommarfiske startar 27 mars kl 8.00 och det är gratis fiske i älven hela dagen! Under kvällen kommer vi ha informationskväll på Sportfiskecentret där alla är välkomna att höra om fisket och Sportfiskarnas verksamhet i Värmland. Information ges av representanter från Forshagaforsens styrelse och Sportfiskarna och det kommer ges möjlighet att ställa frågor och prata om fisket och annat.
Under eftermiddagen kommer det vara öppet hus på centret och Unga Sportfiskares förening Slommen, kommer binda flugor och ni har möjlighet att prova på en drillningssimulator. De kommer finnas möjlighet att köpa kaffe, te och bulle.
Sportfiskarnas Peter Belin kommer under kvällen visa bilder från flugfiske i Argentina.

Plats: Forshagaforsens camping och sportfiskecenter.
Tider (c:a):
8.00 Bokning sommarfisket startar
15.00-18.00 Unga Sportfiskares förening, flugbindning och drillning
18.00-19.30 Sportfiskarna och Forshagaforsen informerar
19.30-20.00 Fikapaus
20.00-21.00 Flugfiske i Argentina, Peter Belin

Varmt välkomna!
Forshagaforsens FVOF och Sportfiskarna

Thomas L:
Trevligt att dom bjuder in till gratis fiske :yeah: Undrar bara om älven bjuder in till fiske över huvud taget för den båtlöse :haum:

Navigering

[0] Meddelandeindex

Gå till fullversion