Författare Ämne: Kvällens mat  (läst 445644 gånger)

0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4560 skrivet: juni 06, 2020, 16:22:59 »
Ska försöka mig på lite barbecue. Inte så ofta, burkgrillen har stått sen senast jag rökade julskinka i den.
Grillar mest i traditionell öppen.
Nåväl, tänt ena sidan, grillen gick upp till 100 grader. Lagt i en bit med tjocka revben. Torrubbade. Få se om jag kan hålla ned temperaturen så ska jag försöka hålla på en 4-5 timmar.
Coleslaw ,bönor å majs till.
Jävla busväder bara. :-\
Men som rednecksen säger, If you lucking, you aint cocking..
« Senast ändrad: juni 06, 2020, 16:25:18 av Betis »
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad Balswinger

  • Antal inlägg: 379
SV: Kvällens mat
« Svar #4561 skrivet: juni 06, 2020, 21:32:41 »
Morgondagens inkokta lax har svalnat och står tryggt i kylen ... och inväntar morgondagen.  :gasp: :yes:

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4562 skrivet: juni 06, 2020, 21:43:33 »
Morgondagens inkokta lax har svalnat och står tryggt i kylen ... och inväntar morgondagen.  :gasp: :yes:
Ja, är det morgondagens så är det... :hmm: ;D
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4563 skrivet: juni 20, 2020, 21:31:43 »
God mat å gott dricka.
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4564 skrivet: juni 26, 2020, 23:09:42 »
Väntar på kompisen som varit norröver å fiskat. Han mellanlandar här inatt.
Gjorde räkmackor.
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4565 skrivet: juni 29, 2020, 21:07:10 »
Grillad kycklinglårfile. Öl. Gräsänklingsmat....
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4566 skrivet: augusti 01, 2020, 19:12:34 »
Ikväll blir det trattkantarellpasta med salsitcha.
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4567 skrivet: augusti 03, 2020, 18:49:51 »
Grillar tunna rubbade revben. Hittills har de fått en timme och en kvart. Tänkte ge dom en timme till.125 grader i grillen.
Hur länge brukar ni elda på dom? Inte så van vid burkgrill......
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4568 skrivet: augusti 03, 2020, 20:27:09 »
Eftersom ni tydligen sitter å gnider era obetydliga könsorgan å inte hinner svara tog jag ett eget beslut.
2,5 h i ca 125 grader blev väldigt bra...... 8)
Om det beror på att jag fått i mig en 5-6 öl under grillningen vet jag inte.
Frugan har bara druckit en å hon tyckte dom va bra.......
Gnugga på ni.
Jag gnager på mina revben. 8)
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad Balswinger

  • Antal inlägg: 379
SV: Kvällens mat
« Svar #4569 skrivet: augusti 03, 2020, 20:44:47 »
Fem-sex öl tycker jag låter lite länge, men med låg temperatur blir det säkert bra.
Jag brukar ha på en hemkokt barbequesås som bränner lätt, så grillar lte nättare efter jag haft på den.

Utloggad Betis

  • Antal inlägg: 7 461
  • Förbannad Träskalle.
    • Fiskelust
SV: Kvällens mat
« Svar #4570 skrivet: augusti 04, 2020, 08:11:43 »
Körde indirekt värme, inget socker i rubben.
Ska testa med oxbringa i sommar.
För dum för att förstå vetenskap?
Prova religion.....

Utloggad thesaurus

  • Antal inlägg: 135
  • torrt
SV: Kvällens mat
« Svar #4571 skrivet: augusti 04, 2020, 12:48:33 »
Blir en liten mini-kräftskiva ikväll med några polare, och några kalla till det.