Jag själv är för konservativ, steker snabbt i smör å bräserar ihop med lite finhackad charlottenlök och vitt vin i traktörpanna.
Salt , vitpeppar och eventuellt en kvist med rosmarin.
En av de godaste fiskarna som finns!!! 
"Helt enig" men till nyår måste man ju "pimpa"

Så här gjorde jag;
Skivade mogna shaminjoner smörstektes med sharlotten och kryddades samt lades i två strängar i botten på en ungsfast form.
Gösen bräserades i bitar med sharlotten, salt och peppar i lite vitt vin och lades mellan de två strängarna.
En påse "plockgrönsaker"(mest mangold) bräserades lätt med salladskrydda och lades på fisken.
På detta massor av skalade räkor....

Små skalade lättkokta potatisar stektes i smör och lades på shaminjonsträngarna.
En gratängsås bestående av grädde, goudamjukost och från julen överbliven laktosfri maskarpone blandas , kokas ihop med mkt dill och bredes på potatis och nästan upp till räkorna.
Allt avslutas med en genrös sträng av Kalixlöjrom och sen "hyst in i ugnen" på 175 till rätt färg.

"Fyttifan" va' gott det blev

God fortsättning på Er alla "lustare"

//age
PS. Drycken till blev en MOET som hustrun bjöd på

DS.