Fiskelust foruminfo Här finns kortfattad och enkel information om vÃ¥rt forum.
0 medlemmar och 1 gäst tittar på detta ämne.
Som Betis sa, dög inte hare så ska du inte chansa och ta vare sig rådjur, ren eller fågel. Återstår gör älg, och hjort. Dov eller Kron.Jag skulle tagit kron. Bra kronhjort, vild då, inte någon ensilageuppfödd från ett hägn, är otroligt bra kött!
Så det dumma är å fråga.-Jaså, gillade du inte hare, va synd, jag tycker det är supergott!!!!!
Sen anser jag att " tycker inte om" är något som man SKA förbise i köket. Pippelidioter som inte fattar vad som är gott ska svälta. Här hemma kommer vi bara inte å orka.Det blir pilgrimsmusslor till förätt å surf&turf till huvudrätt.Efterrätt hoppar vi.
Pilgrimsmusslor är en favorit, men vi vill nog variera oss. Pillar nog ur en krabba och gör en len röra.Efterrätt, gör något enkelt - låt en bit sockerkaka simma i spegel av bocköl. Ringla lite lönnsirap över och toppa med grädde.
Där skapade du en dessert jag tar till mig direkt!Hoppas barnen gillar den också.
De kanske gillar den lika mycket som de gillar "din" musik..??
Då blir jag besviken på dom igen.
Det bästa med att ha barn är att man ständigt lär sig att handskas med nya besvikelser
CityGross hade fryst hjortfilé (krovhjort?) som bästa option.COOP hade färsk älgfilé. Älgen såg fin ut. Slog till på den.
Härligt!Man behöver bara en burk till marinaden vilken man dricker upp efter att filén dragit klart. Lite avslaget men den goda smaken är kvar ändå.Det behövs varken salt eller kryddor till denna redan färdiga marinad heller. Det som redan är perfekt kan inte förbättras som jag brukar säga om såväl bocköl som mig själv. Något dryckestips behöver väl knappast delas ut heller antar jag för du verkar ha gjort din hemläxa ordentligt nu på slutet.
Tack Jakob! De vänliga orden värmde!Dricka upp marinaden? Den behövs ju till spegeln för efterrätten. Tror du någon är så galen att han köper två burkar ?
Gör man? Man lär sig ge upp snabbare skulle jag nog säga.