För oss med fiskelust > Flugfiske

Roligt kvoterat vatten i norrbotten?

<< < (2/2)

thesaurus:

--- Citat från: Matte skrivet februari 15, 2021, 20:47:50 ---Varit i båda vattnen, som du säger är det att likna med en trissvinst att få ditt förstahandsval. ligger väl kring 5% chans...Alla söker ju det som förstahandsval typ...
Men bra det! det vattnet tål inte mera folk även om det återhämtat sig rätt bra sedan invasionen som blev efter alla tjusiga fiskebilder här på Edge och andra ställen på nätet och i media, med fina förklaringar var man fiskat... :dunk:
I bland undrar man fan vad folk tänker med... :dunk:
Nåväl, nu är det kvoterat, och kommer nog aldrig öppnas som vanligt, trist men nödvändigt!

Kaitumsträckan har jag aldrig förstått varför man har kvoterat faktiskt. Starkaste minnet därifrån var den vansinnigt arga gubben som bodde i en koja längts upp på den sträckan som försökte hävda att vi inte hade något där att göra då det var privat område... Våra fina kvoterade kort hade inget med saken att göra!  :tadaa:
En kul grej är att vi  träffade länstyrelsen på fisketillsyn faktiskt!  :yeah:
Men detta var många år sedan, numera har jag insett att det oftast är bättre i andra vatten än de kvoterade

--- Slut citat ---

Så är det ju, men vi brukar fiska 50% av säsongen med att testa nya vatten, sen med  visst sällskap blir det kvoterat eftersom det oftast är hyfsat säkert att fisket inte är helt katastrof.

Helljammer:
I det här länet slutade man med kvoterade fjällvatten för rätt många år sedan. en del vatten togs bort som upplåtna. Nåt blev på vanliga kortet och några är på så kallade underupplåtelse till samiska företagare som vill satsa på turism.

Navigering

[0] Meddelandeindex

[*] Föregående sida

Gå till fullversion