Senaste artikel: Lär dig fota fiske! av Jonke
0 medlemmar och 3 gäster tittar på detta ämne.
Vi är tacksamma att det inte är bilder från "dags"-stadiet.
Vi ska grilla en lammlägg.
Över-natt grillning?
Jag skrev visst fel, det är en bog vi ska grilla tydligen
Den blir säkert kanon över natt också!
Det blev faktiskt jättebra när jag väl lyckats bena ur den. Det var inte busenkelt då det följde inte med nån sprängskiss.
Ser bra ut.
Det blev riktigt bra, kanske inte den möraste av bitar. Men smakrik och bra
Kanske därför nån frågade om det var overnightgrillning. Lång tid ,låg temp.
Laxpasta. Erik gjorde nån lustig japans spetskålsraggmunk häromdagen.Med räkor på. Så då var jag smart å kokade fond på skalen.Sen fileade jag upp en bodsjööring å gjorde pastasås på alltihopa.Gott
Spetskålsraggmunken vill vi veta mer om. Knaprig?
Laxpasta på öring?
Fiskpasta då... I era trakter kallas fisken för laxöring ändå.
Våra? Det är ju du som bor nära en pissebäck där det finns "havslaxöring"
Kallas inte all öring för laxöring uppe hos er?I folkligt tal?Vilket egentligen gör det än värre att jag kallar öringen för lax.... Kan man säga öringpasta? Helvete vad jag vänder å vrider bara för å få rätt i nåt jag har har väldigt fel i.........